Activiteiten
‘’De gave van depressie: Jouw Pad naar positieve transformatie’’
Depressie is een veelvoorkomende mentale gezondheidsaandoening die veel mensen treft. Het kan leiden tot gevoelens van hopeloosheid, verdriet en een gebrek aan interesse in de dagelijkse activiteiten. Hoewel depressie vaak als negatief wordt ervaren, is het belangrijk om te benadrukken dat het overwinnen ervan heel veel positieve effecten heeft.

Dit e-book gaat over het overwinnen van jouw depressie en door jouw depressie om te zetten in iets positiefs, kun je  weer persoonlijke groei, veerkracht en betekenisvolle veranderingen in je leven gaan ervaren.

Training Mentale kracht en fysieke fitheid - Jouw sleutel tot succes!

Is jouw personeel mentaal sterk en lichamelijk fit? Tijdens deze training gaan we dieper in op deze belangrijke aspecten en ontdekken we hoe ze van invloed kunnen zijn op jouw bedrijfssucces. Maar wat nog belangrijker is, jouw werknemers zullen zichzelf bewust worden van hun eigen gezondheid en leren hoe ze veranderingen kunnen aanbrengen om zowel hun lichamelijke gezondheid als mentale gesteldheid te optimaliseren.
Traject Bedrijfscoaching 
Als inspirerend en professioneel klankbord, help ik als leiderschapscoach om jouw als ondernemer een leidraad te laten ontwikkelen, waarmee je met hernieuwd zelfbewustzijn en zelfvertrouwen de te volgen koers kan bepalen. Je weet dan als ondernemer weer wat je met jezelf en de organisatie wil.

Als leiderschapscoach laat ik de persoonlijke en de organisatorische knelpunten en behoeften zoveel mogelijk op elkaar aansluiten.
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..