Activiteiten
‘’De gave depressie: Jouw Pad naar positieve transformatie’’
Depressie is een veelvoorkomende mentale gezondheidsaandoening die veel mensen treft. Het kan leiden tot gevoelens van hopeloosheid, verdriet en een gebrek aan interesse in de dagelijkse activiteiten. Hoewel depressie vaak als negatief wordt ervaren, is het belangrijk om te benadrukken dat het overwinnen ervan heel veel positieve effecten heeft.
Dit e-book gaat over het overwinnen van jouw depressie en door jouw depressie om te zetten in iets positiefs, kun je  weer persoonlijke groei, veerkracht en betekenisvolle veranderingen in je leven gaan ervaren.

2 daagse training: Mentale kracht en fysieke fitheid - Jouw sleutel tot succes!

Is jouw personeel mentaal sterk en lichamelijk fit? Tijdens deze 2 dagen gaan we dieper in op deze belangrijke aspecten en ontdekken we hoe ze van invloed kunnen zijn op jouw bedrijfssucces. Maar wat nog belangrijker is, jouw werknemers zullen zichzelf bewust worden van hun eigen gezondheid en leren hoe ze veranderingen kunnen aanbrengen om zowel hun lichamelijke gezondheid als mentale gesteldheid te optimaliseren.

Presentatie depressiepreventie op de werkvloer

De afgelopen jaren is er steeds meer aandacht gekomen voor depressiepreventie op de werkvloer. Werknemers brengen immers een groot deel van hun tijd door op het werk, dus het is belangrijk dat daar een veilige en gezonde omgeving wordt gecreëerd. Tijdens deze presentatie zal ik handvaten geven hoe jullie als organisatie het beste hiermee om kunnen gaan.  
Burn-out preventie voor je team en organisatie
Voorkom en herken tijdig een burn-out bij jezelf en je team

Zit je bijvoorbeeld op je werk voor langere tijd in een negatieve situatie zonder tot een oplossing te komen, dan kun je last krijgen van spanningen. Als je deze spanningen niet serieus neemt dan kun je last krijgen van een burn-out.
‘Hoe harder ik werk, hoe beter het resultaat, hoe meer tevreden men is over mij,’ Maar zo werkt het natuurlijk niet.

Voorkom dat jij zelf als ondernemer en jouw teamleden last gaan krijgen van een burn-out.

Tijdens deze presentatie zul je als ondernemer en als team inzichten gaan verkrijgen zodat jij het maximale uit jezelf en daarmee ook uit je organisatie gaat halen.

Til jij jezelf en je personeel next level?? 
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..