Wat is bedrijfscoaching 

Als inspirerend en professioneel klankbord, help ik als leiderschapscoach de coachee een leidraad te ontwikkelen, waarmee hij/zij met hernieuwd zelfbewustzijn en zelfvertrouwen de te volgen koers kan bepalen. De coachee weet (weer) wat hij wil met zichzelf en de organisatie.

Onderwerpen die aan de orde kunnen komen bij bedrijfscoaching zijn: 

  • Ontdekken van persoonlijke kwaliteiten en die beter inzetten.
  • Inzicht in mogelijke persoonlijke belemmeringen en die doorbreken.
  • Ontdekken van de eigen passie en drijfveren binnen de organisatie.
  • Omgaan met eigen emoties en emotionele gebeurtenissen in de organisatie.
  • Mind strategieën en omgaan met tegenstrijdige waarden of belangen en blokkades.
  • Omgaan met politieke, rationele en irrationele processen binnen de organisatie.
  • Omgaan met werkdruk en prestatie afspraken.
  • Realiseren van een goede werk/privé balans.
  • Carrière vraagstukken.
Zodra iemands eigen identiteit en die van de organisatie meer met elkaar overeenkomen, wordt de organisatie productiever.
Als leiderschapscoach laat ik de persoonlijke en de organisatorische knelpunten en behoeften zoveel mogelijk op elkaar aansluiten.

Ik help personeel ondersteunen om effectief resultaten te bereiken op een serie verschillende niveaus van gedrag, bekwaamheden, overtuigingen, waarden en identiteit. Er moet sprake zijn van een gezamenlijke inspanning, vertrouwen, veiligheid en minimale druk.
Het resultaat van bedrijfscoaching
Het resultaat van het coaching traject is niet alleen dat de coachee zijn alternatieve manieren van handelen daadwerkelijk in praktijk kan brengen, maar ook dat hij zelf zijn leerproces kan aansturen. Je personeel heeft daardoor veel meer waarde voor het bedrijf en de organisatie.
Ja, ik wil graag meer weten over bedrijfscoaching.
Graag vrijblijvend persoonlijk advies over jouw vraag? Vul dan je naam en email in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op. Ik ga discreet met jouw gegevens om zoals voorgeschreven in de privacywet.
Als inspirerend en professioneel klankbord, help ik als bedrijfscoach de coachee een leidraad te ontwikkelen, waarmee hij met hernieuwd zelfbewustzijn en zelfvertrouwen de te volgen koers kan bepalen. De coachee weet (weer) wat hij wil met zichzelf en de organisatie.

Ontdek de voordelen van
een burn-out 

Steeds meer mensen krijgen te maken met een burn-out. De klachten kunnen zich zowel op geestelijk als op lichamelijk vlak openbaren. Vaak op een manier dat mensen niet eens in de gaten hebben dat ze een burn-out hebben.

Om hier meer aandacht aan te geven en een ander licht te laten schijnen op de term burn-out heb ik een e-book voor jou geschreven.
In dit e-book kom je er achter dat een burn-out niet alleen maar negatief is maar dat je er ook kracht kan uithalen!

Schrijf je in en ontvang het e-book gratis!

 
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..