Healing 

Om correct uit te leggen wat een healing is leg ik eerst even het verschil uit tussen healing en genezing.
Het zijn namelijk twee totaal verschillende dingen.

Hoewel een healing vaak gepaard gaat met genezing, geeft genezing zelden healing.

Misschien ken jij wel iemand in jouw omgeving die een zware hartoperatie heeft ondergaan of bij wie een tumor is verwijderd, maar die hun toxische relaties of hun dieet niet hebben aangepakt. Je ziet vaak dat deze mensen jaren later weer ziek worden en dezelfde klachten terug beginnen te krijgen.

Of mensen die jarenlang psychotherapie hebben ondergaan, maar nog altijd geen remedie hebben gevonden om bijvoorbeeld over hun woede op hun ouders heen te komen.


We krijgen pas resultaat als we actief werken aan ons hele wordingsproces!
Nu is het wel zo dat spirituele genezing geen wondermiddel is voor alles, omdat het moet voldoen aan de fysieke en spirituele wetten, die ons allemaal beheersen. Maar het haalt er wel het maximale uit binnen de reikwijdte van deze wetten. Er kan zoveel worden bereikt tot verschillende graden van positieve resultaten die tot een mogelijke volledige 100% genezing reiken.

We zijn allemaal unieke individuen en reageren anders op de genezing. Zelfs wanneer de ziekte slopend of slechter is, is de meest bescheiden verbetering een grote prestatie voor de ontvanger en kan deze de kwaliteit van dat leven verbeteren.
Als ik mensen behandel melden ze me bijna altijd dat ze zich bewust worden van een innerlijke kracht die het hele fysieke, spirituele, mentale en emotionele zelf ten goede lijkt te komen. Dit geeft vaak een heerlijk gevoel van innerlijke rust, kracht en vrede.

Spirituele genezing is complementair en niet alternatief voor conventionele geneeskunde. Daarom krijgen mijn cliënten ook altijd de behandeling die op hen van toepassing is op dat moment

Daarom dring ik er bij de ontvanger op aan om door te gaan met een medische behandeling of medicatieprogramma totdat het advies wordt gegeven om te veranderen of te stoppen door hun eigen arts. Spirituele genezing staat open voor iedereen, ongeacht leeftijd, seksuele geaardheid, religie of cultuur.

Ja, ik wil graag meer weten over Healing.

Wil je graag meer weten over healing en wat het voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik ga discreet met jouw gegevens om zoals voorgeschreven in de privacywet.
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..