Wat cliënten zeggen over Bianca Soetens:
De gesprekken met Bianca heb ik als zeer prettig ervaren. Vanaf het kennismakingsgesprek kende ik geen twijfel om met Bianca de samenwerking aan te gaan. Ze had al heel snel door hoe ik als persoon in elkaar steek, waardoor ze snel en vakkundig aan de juiste knoppen kon draaien, waardoor ik mezelf heb kunnen ontwikkelen. Bianca is een intelligent en open persoon, ze heeft geen (voor) oordeel en luistert goed naar de probleemstelling en geeft heldere handvaten, waardoor  ze me heeft laten groeien. Ze heeft me doen inzien hoe simpel het kan zijn om je doelstellingen te bereiken, met vele kleinere stappen neem je uiteindelijk grote sprongen. Ik heb heel veel zelfvertrouwen gekregen, waardoor mijn omgeving ook “opeens” anders op me reageert in positieve zin. Ook heb ik bereikt dat ik beter omga met mijn werk/privé balans en dat ik zonder schuldgevoel makkelijk “nee” kan zeggen. Zoals Bianca het zo mooi zegt: Een “ja” betekent soms ook “nee” tegen jezelf. Ik ben blij met de resultaten die ik behaalt heb! Na ons intake gesprek gaf Bianca al  een paar goed bruikbare tips, die ik meteen ben gaan toepassen in de praktijk. Na onze eerste sessie voelde ik me alsof ik meer bewegingsvrijheid had, een relaxter gevoel en dat al na 1 sessie en dit gevoel is alleen maar sterker geworden. Nogmaals dank voor de fijne samenwerking, ik zou het zo weer doen mocht ik het nodig hebben.    

Berry van den Berg
Vastgoedcoach
“Het is magisch wat Bianca doet. Ze heeft me in één sessie verlicht van mijn onzekerheid dat ik niet goed genoeg was als de andere coaches. Ik heb nu zelfs meer klanten door mijn toegenomen zelfvertrouwen. Ik was me er niet eens van bewust dat mijn onzekerheid kwam door mijn nare ervaringen op de kleuterschool.”

Riska uit Amsterdam 
Healthcoach
“Ik kwam bij Bianca terecht omdat ik iemand anders over haar had gehoord. Ze heeft zo’n fijne energie, alsof ze mijn ziel kan doorboren en ik voel me heel veilig bij haar. Ik had de overtuiging dat ik niet meer mocht verdienen dan mijn eigen vader. Daardoor kon ik niet doorbreken. Direct na de sessie heb ik mezelf een hoger salaris toegekend dan mijn vader ooit heeft gekregen. Zonder problemen!”

Martine van R. uit Venlo
Eigenaar recruitmentbureau
Van dichtbij heb ik gezien hoe Bianca Soetens in een kort coaching traject mensen en bedrijven verder helpt met hun persoonlijke ontwikkeling. Opdat zij geheel zelfstanding weer verder kunnen. Naast haar fijne en warme persoonlijkheid onderscheid zij zich op deze manier van de vele andere coaches. “Aanbeveling”!

E.S
Accountant
Waar een ander stopt met zoeken gaat Bianca door tot de oorzaak gevonden is. Voor mij leidde dit tot de oplossing van mijn probleem. Waar ik inmiddels al jaren mee rondliep. Dankbaar ben ik dan ook dat ik Bianca heb mogen ontmoeten!

Ruud v K.
“Ik gunde mezelf geen succes. Ik schaamde me er zelfs een beetje voor. Het is zo erg dat ik zelfs warme leads liet liggen en er niet aan toe kwam om offertes te maken. Ik heb veel omzet laten liggen. Nu begrijp ik dat het komt door mijn laag zelfbeeld die ik heb opgelopen door mijn langdurige relatie met een narcistische ex. Mijn wonden voelen als geheeld, ik laat me niet langer beperken door hoe ik het verleden ben behandeld. Het resultaat is dat ik zelfs iemand heb aangenomen die beter is dan ik met bepaalde dingen. Ik heb meer vertrouwen in mezelf en de ander gekregen.”

Maaike B. uit Terneuzen
Interim Office Manager voor huisartsenpraktijken
Vorig jaar ben ik in contact gekomen met Bianca door een kennis van mij, omdat ik een aantal voor mij heftige gebeurtenissen had meegemaakt dat jaar die me erg dwars bleken te zitten. Toen ik bij Bianca kwam was het meteen een heel fijn en vertrouwd gevoel. Bianca is een lieve, zorgzame en behulpzame vrouw. Bianca laat me anders naar dingen kijken, waardoor ik zelf positiever over alles ga denken. Als je twijfelt om te gaan, ik zou het zeker iedereen aanraden, ook al vind je het een beetje spannend.

Lonneke v G.
Toen ik nog maar net de uitslag had van mijn reumatoloog, dat ik reumatoïde had, kwam ik Bianca tegen.

De normale vraag die je stelt met hoe gaat het. Ik wilde eerst niets zeggen hierover, maar doordat ik het nieuws net gehoord had, wilde ik het wel kwijt. Daarop zei ze: kom een keer praten. Kan je altijd nog beslissen wat je wil! Niets verplicht.
Nadat ik thuis was en erover nagedacht had, dacht ik waarom niet, kan niet slechter gaan, dan dat het nu gaat. De pijn die ik had aan mijn knie en schouder waren zo pijnlijk dat ik het gewoon wilde proberen. Het 1e gesprek ging super fijn en ik had er een goed gevoel over, dus meteen weer een afspraak gemaakt!

Ik ben zo blij dat ik de stap gezet heb! De pijn is zo ver weg, dat ik eigenlijk alleen ’s morgens nog merk dat ik pijnlijke gewrichten heb, maar snel weg trekt als ik weer opsta. Door oefeningen weet ik me ook beter te ontspannen. Ik weet ook dat ik meer voor mezelf moet kiezen en andere dingen, aan de kant moet schuiven. Kiezen voor mezelf! Dat vond ik moeilijk, maar ik merk dat het me steeds beter af gaat. Ik kan iedereen aanraden, ga ervoor als je pijn hebt, ik weet zeker dat Bianca je kan helpen. Super bedankt voor al je hulp Bianca!

Jolanda de Waal
 
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..