Wat cliënten zeggen over Bianca Soetens:
Ik heb de gesprekken met Bianca als zeer prettig ervaren, Bianca neemt echt de tijd voor je, ze is ontzettend kundig, professioneel, warm en in het bezit van een unieke gave. Daarnaast zet ze zich volledig in zodat de gewenste resultaten bereikt worden. Er is onwijs veel in beweging gekomen en ik heb nu ook zelf de handvaten gekregen om het zelfstandig voort te zetten en dat in zo'n korte tijd. Geen eindeloze sessies maar direct tot de kern. Ik voel me zoveel beter wat ik niet in woorden uit kan drukken. De investering heb ik op zowel zakelijk als privé vlak dik en dubbel terugverdiend, kortom van ontelbare waarde. Ze heeft mijn verwachtingen dan ook meer dan overtroffen. Als ik het overnieuw mocht doen zou ik weer voor Bianca kiezen.

M. Groenen
Vastgoedpresentatie
De gesprekken met Bianca heb ik als zeer prettig ervaren, in een rustige en kalme omgeving werden de gesprekken gevoerd. Bianca is een prettige persoonlijkheid. Iemand die rust en vertrouwen uitstraalt en gestructureerd te werk gaat. Ik heb veel meer houvast gekregen om structuur aan te brengen in mijn leven. Om zo veel beter naar mijn gevoel te kunnen luisteren en minder in mijn hoofd te zitten.

Miriam
Makelaar
De gesprekken met Bianca heb ik als steunend, verhelderend en bekrachtigend ervaren. Bianca is een warm, betrokken, en positief persoon. Ik focus me nu op mijn essentie en zielsmissie en heb mezelf serieus leren nemen in de afspraken die ik met mezelf maak. Na de sessies met Bianca heb ik veel meer vertrouwen in mijn eigen mogelijkheden gekregen en er is een algehele verbetering van energie en gezondheid. Mijn eczeem aanvallen zijn sterk afgenomen.

Rick V.
Coach
Ik ben zo blij dat jij op mijn pad bent gekomen! Mijn hele leven is in positieve zin veranderd, ik sta weer volledig in mijn energie. Het is niet te beschrijven hoe jij dit allemaal doet, maar wees er maar ontzettend trots op dat jij deze gave bezit. Hopelijk mogen vele mensen ook dit gevoel ervaren.

M Smak
Fysiotherapeut
Ongelofelijk hoe snel ik weer in mijn kracht ben komen te staan. Heb veel meer energie en lijkt wel alsof alles meer vanzelf gaat. Bianca is zo'n bijzonder mens, die bij jou aan de juiste knoppen weet te draaien. En eerlijk, ik zou er nog wel 2 maanden achteraan willen plakken. Mooi mens, dank je wel voor je coaching.

J. Boumans
Owner
Mijn leven was prima. Ik had de meeste zaken goed op de rit en alles ging zijn gangetje. Maar bij de gedachte dat dit het was voor een x aantal jaar brak me het klamme zweet uit. Blijkbaar was ik toe aan een grote verandering. Ik had voor mijn gevoel 2 keuzes, of een eigen bedrijf gaan starten of een carrièreswitch maken. En toen vond ik jouw website. Zo herkenbaar op zoveel punten. Ik had het contactformulier al ingevuld voordat ik zag dat je alleen met ondernemers werkt. Je belde me op en al pratende voelden we beiden een klik. Die carrièreswitch, die heb ik zelf binnen 2 weken tijd gerealiseerd. Jij bent met mij gaan werken om mijn bedrijf op te gaan zetten. Zo knap hoe je uit de chaos in mijn hoofd (ook niet in een mindmap te vangen zoals normaal) een duidelijke visie en missie kon herleiden. Je hebt me een spiegel voorgehouden en thema's aangestipt waar ik al jaren mee rondliep. In de 2 sessies met jou heb ik zo'n enorme sprong voorwaarts gemaakt. In mijn eentje had ik daar waarschijnlijk jaren over gedaan.
Je zegt waar het op staat, ook als het pijnlijk is om te horen. Je bent duidelijk en helder en meent wat je zegt. Je bent oprecht en hebt mij geholpen om snel tot de kern te komen. Ik heb ontzettend veel van je geleerd en met jouw hulp heb ik mezelf getransformeerd tot een nieuwe versie van mezelf. En die versie bevalt me uitstekend! Door jouw inzichten heb je me vooruit geholpen en jouw niet aflatende steun en aanmoediging heeft me veel goed gedaan.
Ik kan iedereen aanraden met jou te werken, ondernemer of toekomstig ondernemer.
Dank je wel voor alles!

Liefs, Rachelle B
Creator
Via Google ben ik bij Bianca terechtgekomen. Het moest zo zijn weet ik nu. En wat is mijn verwachting overtroffen. De gesprekken met Bianca heb ik ervaren als zeer kundig. Doordringend, open eerlijk direct en tot de kern. Fijn om op gevoel's niveau te communiceren zonder zweverig gedoe en met beide voeten op de grond.
 
Bianca kan ik omschrijven als lief, positief, puur, doordringend, intuïtief en zakelijke vrouw. Heel prettig om mee samen te kunnen werken.
 
Mijn resultaten zijn bijna onbeschrijflijk en magisch. Ik ben gegroeid, kan mezelf focussen, deuren staan open voor nieuwe mogelijkheden en mijn intuïtie groeit enorm.
 
Ik ga verder in mijn ontwikkeling en geluk. Bianca ik ben je dankbaar want ik zie mijn kansen nu ook zelf.

Jennifer S.
Manager bedrijfsvoering
De gesprekken met Bianca heb ik als zeer prettig ervaren. Vanaf het kennismakingsgesprek kende ik geen twijfel om met Bianca de samenwerking aan te gaan. Ze had al heel snel door hoe ik als persoon in elkaar steek, waardoor ze snel en vakkundig aan de juiste knoppen kon draaien, waardoor ik mezelf heb kunnen ontwikkelen. Bianca is een intelligent en open persoon, ze heeft geen (voor) oordeel en luistert goed naar de probleemstelling en geeft heldere handvaten, waardoor  ze me heeft laten groeien. Ze heeft me doen inzien hoe simpel het kan zijn om je doelstellingen te bereiken, met vele kleinere stappen neem je uiteindelijk grote sprongen. Ik heb heel veel zelfvertrouwen gekregen, waardoor mijn omgeving ook “opeens” anders op me reageert in positieve zin. Ook heb ik bereikt dat ik beter omga met mijn werk/privé balans en dat ik zonder schuldgevoel makkelijk “nee” kan zeggen. Zoals Bianca het zo mooi zegt: Een “ja” betekent soms ook “nee” tegen jezelf. Ik ben blij met de resultaten die ik behaalt heb! Na ons intake gesprek gaf Bianca al  een paar goed bruikbare tips, die ik meteen ben gaan toepassen in de praktijk. Na onze eerste sessie voelde ik me alsof ik meer bewegingsvrijheid had, een relaxter gevoel en dat al na 1 sessie en dit gevoel is alleen maar sterker geworden. Nogmaals dank voor de fijne samenwerking, ik zou het zo weer doen mocht ik het nodig hebben.    

Berry van den Berg
Vastgoedcoach
Van dichtbij heb ik gezien hoe Bianca Soetens in een kort coaching traject mensen en bedrijven verder helpt met hun persoonlijke ontwikkeling. Opdat zij geheel zelfstanding weer verder kunnen. Naast haar fijne en warme persoonlijkheid onderscheid zij zich op deze manier van de vele andere coaches. “Aanbeveling”!

E.S
Accountant
“Ik gunde mezelf geen succes. Ik schaamde me er zelfs een beetje voor. Het is zo erg dat ik zelfs warme leads liet liggen en er niet aan toe kwam om offertes te maken. Ik heb veel omzet laten liggen. Nu begrijp ik dat het komt door mijn laag zelfbeeld die ik heb opgelopen door mijn langdurige relatie met een narcistische ex. Mijn wonden voelen als geheeld, ik laat me niet langer beperken door hoe ik het verleden ben behandeld. Het resultaat is dat ik zelfs iemand heb aangenomen die beter is dan ik met bepaalde dingen. Ik heb meer vertrouwen in mezelf en de ander gekregen.”

Maaike B. uit Terneuzen
Interim Office Manager voor huisartsenpraktijken
Waar een ander stopt met zoeken gaat Bianca door tot de oorzaak gevonden is. Voor mij leidde dit tot de oplossing van mijn probleem. Waar ik inmiddels al jaren mee rondliep. Dankbaar ben ik dan ook dat ik Bianca heb mogen ontmoeten!

Ruud v K.
Vorig jaar ben ik in contact gekomen met Bianca door een kennis van mij, omdat ik een aantal voor mij heftige gebeurtenissen had meegemaakt dat jaar die me erg dwars bleken te zitten. Toen ik bij Bianca kwam was het meteen een heel fijn en vertrouwd gevoel. Bianca is een lieve, zorgzame en behulpzame vrouw. Bianca laat me anders naar dingen kijken, waardoor ik zelf positiever over alles ga denken. Als je twijfelt om te gaan, ik zou het zeker iedereen aanraden, ook al vind je het een beetje spannend.

Lonneke v G.
Toen ik nog maar net de uitslag had van mijn reumatoloog, dat ik reumatoïde had, kwam ik Bianca tegen.

De normale vraag die je stelt met hoe gaat het. Ik wilde eerst niets zeggen hierover, maar doordat ik het nieuws net gehoord had, wilde ik het wel kwijt. Daarop zei ze: kom een keer praten. Kan je altijd nog beslissen wat je wil! Niets verplicht.
Nadat ik thuis was en erover nagedacht had, dacht ik waarom niet, kan niet slechter gaan, dan dat het nu gaat. De pijn die ik had aan mijn knie en schouder waren zo pijnlijk dat ik het gewoon wilde proberen. Het 1e gesprek ging super fijn en ik had er een goed gevoel over, dus meteen weer een afspraak gemaakt!

Ik ben zo blij dat ik de stap gezet heb! De pijn is zo ver weg, dat ik eigenlijk alleen ’s morgens nog merk dat ik pijnlijke gewrichten heb, maar snel weg trekt als ik weer opsta. Door oefeningen weet ik me ook beter te ontspannen. Ik weet ook dat ik meer voor mezelf moet kiezen en andere dingen, aan de kant moet schuiven. Kiezen voor mezelf! Dat vond ik moeilijk, maar ik merk dat het me steeds beter af gaat. Ik kan iedereen aanraden, ga ervoor als je pijn hebt, ik weet zeker dat Bianca je kan helpen. Super bedankt voor al je hulp Bianca!

Jolanda de Waal
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..