Wat cliënten zeggen over Bianca Soetens:
Ik heb Bianca leren kennen via de breakdance van mijn zoon en haar zoon. Toen mijn zoon stopte met de breakdance, kwam ik Bianca regelmatig tegen. Is natuurlijk niet gek als je vlak bij elkaar in de buurt woont. Maar een keer bij de AH, toen ik nog maar net de uitslag had van mijn reumatoloog, dat ik reumatoïde had, kwam ik Bianca weer tegen.

De normale vraag die je stelt met hoe gaat het. Ik wilde eerst niets zeggen hierover, maar doordat ik het nieuws net gehoord had, wilde ik het wel kwijt. Daarop zei ze: kom een keer praten. Kan je altijd nog beslissen wat je wil! Niets verplicht.

Nadat ik thuis was en erover nagedacht had, dacht ik waarom niet, kan niet slechter gaan, dan dat het nu gaat. De pijn die ik had aan mijn knie en schouder waren zo pijnlijk dat ik het gewoon wilde proberen. Het 1e gesprek ging super fijn en ik had er een goed gevoel over, dus meteen weer een afspraak gemaakt!

Nu ruim een half jaar later, ben ik zo blij dat ik de stap gezet heb! De pijn is zo ver weg, dat ik eigenlijk alleen ’s morgens nog merk dat ik pijnlijke gewrichten heb, maar snel weg trekt als ik weer opsta. Door oefeningen weet ik me ook beter te ontspannen. Ik weet ook dat ik meer voor mezelf moet kiezen en andere dingen, aan de kant moet schuiven. Kiezen voor mezelf! Dat vond ik moeilijk, maar ik merk dat het me steeds beter af gaat. Ik kan iedereen aanraden, ga ervoor als je pijn hebt, ik weet zeker dat Bianca je kan helpen. Ik ga nu zelf nog om de 6 weken naar Bianca toe voor een healing en dat voelt dan weer goed en kan ik er weer tegenaan! Super bedankt voor al je hulp Bianca!

Jolanda de Waal
Vorig jaar ben ik in contact gekomen met Bianca door een kennis van mij, omdat ik een aantal voor mij heftige gebeurtenissen had meegemaakt dat jaar die me erg dwars bleken te zitten. Toen ik bij Bianca kwam was het meteen een heel fijn en vertrouwd gevoel. Bianca is een lieve, zorgzame en behulpzame vrouw. Bianca laat me anders naar dingen kijken, waardoor ik zelf positiever over alles ga denken. Als je twijfelt om te gaan, ik zou het zeker iedereen aanraden, ook al vind je het een beetje spannend.

Lonneke v G.
Van dichtbij heb ik gezien hoe Bianca Soetens in een kort coaching traject mensen en bedrijven verder helpt met hun (persoonlijke ontwikkeling. Opdat zij geheel zelfstandig weer verder kunnen. Naast haar fijne en warme persoonlijkheid, onderscheid zij zich op deze manier van de vele andere coaches. “Aanbeveling”!

E.S.
Waar een ander stopt met zoeken gaat Bianca door tot de oorzaak gevonden is. Voor mij leidde dit tot de oplossing van mijn probleem. Waar ik inmiddels al jaren mee rondliep. Dankbaar ben ik dan ook dat ik Bianca heb mogen ontmoeten!

Ruud v K.
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..